Ga naar Dux home

Met trots introduceren wij UMON: het moederbedrijf van OnlyHuman & DUX

Nieuws

Wie de publieke sector een beetje kent, weet hoe uniek deze wereld is. Dat maakt hem razend interessant. En soms ook ingewikkeld. Om de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen, moet je de publieke sector écht kennen. En deskundige begeleiding en advies bieden aan kandidaten en opdrachtgevers. 

Met trots introduceren wij

het moederbedrijf van OnlyHuman en DUX.

Als groep bedienen wij de publieke en non-profit sector. En als specialisten binnen die sector leggen we ons toe op de specifieke uitdagingen binnen de vakgebieden. Daarbij werken we samen. Naadloos. Georganiseerd in een professionele organisatie die alles aankan: van specialistische en complexe vraagstukken tot grote aanbestedingen.

Met UMON zijn we binnen de publieke sector dé plek waar opdrachtgever en kandidaat zich herkennen en thuis voelen, en elkaar weten te vinden. Natuurlijk gaat het om de juiste persoon, op de juiste tijd, op de juiste plaats. Maar de fit en de aantrekkingskracht tussen mensen is wat echt het verschil maakt. En dat vraagt om goed te luisteren, zoeken, praten, het lef hebben om soms nee te zeggen en door te gaan. Gemotiveerde professionals op unieke plekken. Dat is hoe wij het voor ons zien.

Verenigd in UMON maken wij het verschil. Voor organisaties. Voor professionals. En voor de publieke sector.

Real people. On it.