Go to Dux home

Trendwebinar ''Een kijkje in de toekomst''

DUXTalks
Speciaal voor bestuurders, toezichthouders en leidinggevenden in de non-profit, 25 en/of 27 januari 2022 

Wegens groot succes en vraag van onze relaties, nog eenmaal herhaald!  Meld u aan als u de eerdere sessie gemist heeft en ga 2022 geïnspireerd van start.

Speciaal voor bestuurders, toezichthouders en leidinggevenden in de non-profit, 25 en/of 27 januari 2022 

Wegens groot succes en vraag van onze relaties, nog eenmaal herhaald!  Meld u aan als u de eerdere sessie gemist heeft en ga 2022 geïnspireerd van start.

Luxe om zo even in 1,5 uur meegenomen te worden in de trends en toekomst van de sector!

 

Dank aan Dux om dit te organiseren en dit vooruitdenken te agenderen en faciliteren. En dank aan Mark voor deze mooie presentatie en workshop. Goede vragen en discussie!

 

Zeer prikkelend!

 

Een tijd van snelle verandering

Het nieuwe jaar is inmiddels een feit en dat is voor veel bestuurders en  leidinggevenden een moment van reflectie en vooruitkijken. Een heel nieuw jaar om de gewenste resultaten in de jaarplannen te realiseren. Covid 19 heeft veel veranderd waaronder het digitaliseren van fondsenwerving én tevens versneld zoals het hybride werken. Trends die al langere tijd in opkomst waren en nu een feit zijn. We leven in een tijd van snelle verandering. Leiders volgen nieuwsgierig deze grotere trends om toekomstbestendig leiding te geven aan de organisatie of een team.

Wat gaat u anders doen in 2022?

Hoe zien non-profit organisaties er in de toekomst uit? Welke competenties van medewerkers en teams passen hierbij? En wat vraagt dit van uw leiderschapskwaliteiten? Wij hebben trendwatcher Mark Schipper* gevraagd om samen met bestuurders en leiders in de non-profit sector, deze toekomstvragen op inspirerende wijze te beantwoorden. De resultaten geven u als leider een toekomstperspectief waar u in 2022 al de eerste stappen voor kunt gaan zetten.

Welke trends veranderen uw sector?

Het bijzondere webinar presenteert eerst zes grote maatschappelijke trends die een impact hebben op de sector. U wordt geïnspireerd door voorbeelden uit andere sectoren die de sector wellicht opschudden. Uiteraard komen diversiteit, inclusiviteit en digitale transformatie aan bod maar het gaat om zo veel méér relevante onderwerpen binnen deze trends; laat u verrassen!  In het webinar is er vervolgens ruimte voor de deelnemers om elkaar te inspireren over de impact van de verschillende trends op de sector. Mark Schipper zal afronden met zijn visie op de impact van de trends op de sector. Na het webinar ontvangt u van ons een mooi verslag waarmee u direct aan de slag kunt in het nieuwe jaar!

 

Een kijkje in de toekomst!

Nieuwsgierig naar de context van morgen voor de non-profit sector? Geef u dan op voor ons trendwebinar. Kies onderstaand de non-profit sector die het beste bij u past. We kijken uit naar uw deelname!

 

Let op; De trends worden sectorspecifiek behandeld. Dit webinar is speciaal voor bestuurders (RvT-leden), directie en managers. Kies het webinar dat het beste bij uw uitdaging past en voel u vrij om collegae leidinggevenden uit te nodigen!

 

Kunst en Cultuur

25 januari, 10.00-11-30 uur

 

Goede doelen en Fondsen 

27 januari, 10.00-11.30 uur

 

 

* Mark Schipper (Freshmark.nl) helpt organisaties met het beantwoorden van hun toekomstvragen en het versnellen van innovaties met hulp van toegepast trendonderzoek. Dit doet hij inmiddels zes jaar voor onder andere Schweppes, ABN AMRO, Red Bull, funda, Jantje Beton, het Ministerie van Economisch Zaken & Klimaat en de Gemeente Amsterdam. Daarnaast geeft hij les in trendwatching op Fontys Hogeschool in Tilburg.