Ga naar Dux home

Bent u op zoek naar een interessante functie op executive niveau waarbij u maatschappelijk het verschil kunt maken? Heeft u uw sporen verdiend in het bedrijfsleven, het publieke domein, de kunstwereld of in de non-profitsector? En wilt u daarbij een betrokken sparringpartner en adviseur? Neem dan contact met ons op. Met het team van DUX heeft u een professionele partner die u op een persoonlijke manier helpt de functie te vinden die bij u past.

Wij zijn altijd op zoek naar executives die een verschil willen maken

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren kandidaten om toe te voegen aan ons netwerk. Wilt u aan de slag als executive in de non-profitsector (binnen de kunst en cultuur, goede doelen of een fonds)? Stuur dan uw cv met uw werkervaring en geef aan welke organisaties of sectoren u interessant vindt. We nemen graag de tijd om persoonlijk kennis te maken en inzicht te krijgen in een passende functie bij uw profiel en wensen.

Vervulde vacatures

DUX heeft al meer dan 20 jaar internationale en nationale ervaring in de non-profitsector. Ons team van consultants heeft een groot netwerk en uitgebreide expertise opgebouwd op het gebied van het searchen en selecteren van executives en specialistische professionals.
Bekijk hier een selectie van de vervulde vacatures en nevenfuncties door DUX.