Ga naar Dux home

Of u nu op zoek bent naar een executive leidinggevende, een interim-professional of een toezichthouder of raad van toezicht ? Via DUX bent u altijd verzekerd van een persoonlijke aanpak. Lees hieronder hoe onze opdrachtgevers de samenwerking met DUX hebben ervaren. Lees ook de ervaringen van kandidaten op de pagina ervaringen.

Lot Jens

Directeur Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie

“DUX heeft ons erg goed geholpen. Ze konden een scherp functieprofiel opstellen omdat ze vroegen naar de functie én persoonlijkheid van de gewenste kandidaat. Vervolgens kregen wij goede cv’s onder ogen. Inmiddels zijn wij ontzettend blij met onze nieuwe collega. De juiste persoon op de juiste plek.”

Erna Kortlang en Ruben Maes

Leden raad van toezicht Stichting Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal

“Wij hebben uitermate plezierig en constructief samengewerkt met consultants Victorine van Manen en Suzette de Ferrante bij het vinden van de nieuwe directeur-bestuurder van Stichting Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal (LSSGZ). De begeleiding was deskundig, zorgvuldig, doelgericht en persoonlijk. De resultante is dat wij met de inzet van DUX een uitstekende directeur-bestuurder bij LSSGZ hebben kunnen aanstellen. De communicatie was goed en adequaat en er was ook veel aandacht voor de betrokkenheid van het management en de ondernemingsraad van LSSGZ. Het proces van werving en selectie stond best onder een bepaalde tijdsdruk en dan is het erg fijn om te kunnen terugkijken op een traject dat soepel en zeer professioneel is verlopen.”

Ook op zoek naar een executive voor uw organisatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact