Ga naar Dux home

Bent u een ervaren interim-bestuurder of -adviseur? Heeft u uw sporen verdiend in het bedrijfsleven, het publieke domein of in de non-profitsector? En hebt u ruimte voor een nieuwe opdracht waarbij u, maatschappelijk, het verschil kunt maken? Dan bent u bij DUX aan het juiste adres om u verder te helpen.

Ervaren executives, adviseurs en specialisten

DUX bemiddelt al meer dan 20 jaar executives in de non-profitsector. Deskundige en gedreven professionals die het verschil willen maken door in deze sector aan de slag te gaan. Ook op interim-basis kunnen wij u als bestuurder, manager, senior specialist of adviseur begeleiden in uitdagende tijdelijke functies op zowel strategisch als tactisch niveau.

Bekijk alle huidige interim opdrachten.

Soorten opdrachten

Als specialist in de non-profitsector bemiddelen we bij het invullen van tijdelijke sleutelposities voor bestuur, directie en managementteam. De opdrachtgevers van DUX zijn goededoelenorganisaties, ngo’s, stichtingen, fondsen, musea en culturele instellingen. Opdrachten kunnen worden uitgevoerd op zzp-basis of in tijdelijke loondienst (detachering).

Via DUX kunt u aan de slag in verschillende interim functies zoals: manager, (adjunct-)directeur, fondsenwerver, projectleider, relatiemanager, bestuurder, accountmanager, global development director, programmamanager, hoofd communicatie, digitale marketingstrateeg, hoofd bedrijfsvoering en financiën, projectleider of hr-adviseur.

 

Diversiteit aan opdrachten

Wij bieden u veel diversiteit aan opdrachten bij maatschappelijk gedreven organisaties. Uw kennis en ervaring is van grote waarde in de non-profitsector. Iedere opdracht is een nieuwe uitdaging. Zo kunt u de ene keer bij een ngo werken en een andere keer in de kunst en cultuursector. U vergroot uw inzetbaarheid en krijgt toegang tot nieuwe netwerken. In al onze opdrachten draagt u bij aan een betere, mooiere samenleving.

Bekijk alle interim opdrachten.

 

Onze aanpak

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren kandidaten om toe te voegen aan ons netwerk. Wij zijn uw betrokken adviseur en sparringpartner en nemen alle administratieve zaken uit handen. Onze persoonlijke aanpak en onze inhoudelijke kennis zijn onze toegevoegde waarde. Gedurende het hele proces staan wij naast u om u te begeleiden en adviseren. Lees meer over onze aanpak.

Aanmelden

Bent u op zoek naar een uitdagende interim-opdracht binnen de non-profitsector? Stuur dan uw cv met meest recente (interim-)opdrachten en geef aan wat voor opdrachten u specifiek interessant vindt. We nemen graag de tijd om persoonlijk kennis te maken en inzicht te krijgen in passende opdrachten bij uw profiel en wensen.

Open sollicitatie

Succesvolle plaatsing

Ditte Ooms, marketing- en communicatiemanager

Nederlands Fotomuseum

Ditte Ooms ging via DUX aan de slag als marketing- en communicatiemanager bij het Nederlands Fotomuseum. “Nadat ik reageerde op de functie, werd ik dezelfde dag nog gebeld door DUX. Ondanks het feit dat we elkaar vanwege corona niet fysiek ontmoet hebben, was het contact leuk en prettig. Het klikte! Gedurende het jaar was DUX altijd bereikbaar en beschikbaar om de ontwikkelingen bij de opdrachtgever door te spreken.”

Het werken via DUX leverde me nieuwe contacten in mijn werkveld op en nieuwe mogelijkheden op voor mij minder bekend terrein.

Lees de uitgebreide reactie van Ditte hier.

Als opdrachtgever is Hans van der Windt ook zeer te spreken over het traject rondom de wervingsprocedure van Ditte. Hij werkt als zakelijk directeur bij het Nederlands Fotomuseum. “DUX wist de juiste vragen bij te stellen bij de plotseling ontstane vacature.”

Tijdens de search praatte Jitteke me regelmatig en duidelijk bij over de vorderingen en kansen op succes.

”Het was een lastige periode; ervaren marketing- en communicatie-adviseurs/managers worden overal gezocht. Ditte is goed geslaagd in haar opdracht!”

Lees de uitgebreide reactie van Hans hier.

 

 

Nederlands Fotomuseum

Bron: Nederlands Fotomuseum