Ga naar Dux home

Stel: u bent dringend op zoek naar tijdelijke capaciteit binnen uw organisatie. Hoe komt u dan snel aan een senior interim-professional op directie- of managementniveau met kennis van uw sector? En hoe regelt u dat allemaal? Wij helpen u graag!

Deskundige executives, adviseurs en specialisten

DUX bemiddelt voor de non-profitsector ervaren interim-bestuurders, -managers en -senior specialisten op zowel strategisch als tactisch niveau die u op korte termijn kunt inhuren. Net zo flexibel als voor u passend is. Als specialisten in de non-profitsector, met ervaring in ngo’s en kunst en cultuur sector, kennen wij de uitdagingen en de kansen van de sector. Wij begrijpen daardoor uw vraag en kunnen goed inschatten wat voor interim-manager het best aansluit bij uw vraag. Wij weten die vervolgens ook snel voor u te vinden.

In ons diverse, grote netwerk bevinden zich ervaren en bewezen deskundige (interim-) bestuurders, adviseurs, managers en specialisten; mensen die wij kennen en vertrouwen en die in de non-profitsector kunnen en/of willen werken. Gedurende het hele proces staan wij naast u om u te begeleiden en adviseren. Onze persoonlijke aanpak is onze toegevoegde waarde.

Vrouw in een museum

Wat levert tijdelijk inhuren onze organisatie op?

Het inhuren van een interim-bestuurder of -specialist voor de non-profitsector via een gespecialiseerd bureau heeft veel voordelen. Een interim professional voegt meer toe dan alleen het tijdelijk overbruggen van een capaciteitsprobleem. Hij of zij brengt nieuwe expertise mee, kan meedenken en komt met een frisse blik de organisatie binnen. Zo helpt hij/zij uw organisatie echt verder.

Wij nemen u al het werk uit handen bij het werven van de geschikte interim-professional. Zo hoeft u zelf niet op zoek, en bespaart u tijd. Soms duurt het lang om een vacature voor een vaste functie ingevuld te krijgen. Een gekwalificeerde kandidaat die op korte termijn tijdelijk de functie kan vervullen kan dan een welkome oplossing zijn; daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij analyseren uw vraagstuk en gaan op zoek naar de vraag achter de vraag. Wij voeren een uitgebreide search uit in ons bestand en netwerk om de best passende en beschikbare kandidaat te vinden.

Onze aanpak

Heeft u een vraagstuk waarbij interim-management een passende oplossing biedt? Of heeft u tijdelijk extra specialistische capaciteit nodig? Wij informeren u graag over onze aanpak.

Onze aanpak

Succesvolle plaatsing

Tjipke Bergsma, interim-directeur

Terre des Hommes

“Eind 2021 werd ik gevraagd of ik beschikbaar was voor een executive rol als tijdelijke vervanging van de CEO bij Terre des Hommes.”

Dit betrof een zeer urgente situatie, waarmee DUX en de raad van toezicht van Terre des Hommes op hoog tempo vertrouwelijk en grondig te werk gingen.

”Op deze manier heb ik DUX in korte tijd leren kennen als een organisatie die zowel wendbaar als zorgvuldig is en zich aan de situatie en wensen van de klant en kandidaten weet aan te passen.”

Lees hier de uitgebreide reactie van Tjipke.

kinderen in Afrika op een laptop