Ga naar Dux home

Bent u op zoek naar een interessante functie op executive niveau waarbij u maatschappelijk het verschil kunt maken? Heeft u uw sporen verdiend in het bedrijfsleven, het publieke domein, de kunstwereld of in de non-profitsector? En wilt u daarbij een betrokken sparringpartner en adviseur? Met het team van DUX heeft u een professionele partner die u op een persoonlijke manier in contact brengt met executives die maatschappelijk het verschil willen maken.

Gedreven executives die het verschil maken

DUX bemiddelt al meer dan 20 jaar executives in de non-profitsector. Bestuurders, directeuren, managers of senior specialisten. Ervaren en gedreven executives en professionals voor wie het logisch is om een brede maatschappelijke blik te koppelen aan het vermogen om leiding te geven aan complexe organisaties en diverse teams. De opdrachtgevers van DUX zijn (internationaal opererende) goededoelenorganisaties, ngo’s, stichtingen, fondsen, musea en culturele instellingen.

De leider van de toekomst

De executive van vandaag en morgen is een andere dan die van vijf of tien jaar geleden. De veranderende maatschappij vraagt om nieuwe vormen van leiderschap van bestuurders. Open en betrokken. Door het hybride werken is de traditionele manager die op kantoor mensen aanstuurt verleden tijd. Veel meer gaat het om het kunnen inspireren, motiveren en sturen op maatschappelijke waarden van medewerkers. Ook naar stakeholders buiten de organisatie heeft de moderne leider een open, verbindende houding, een brede maatschappelijke blik en uitstekende netwerkvaardigheden. Herkent u zich hierin? Dan komen wij graag met u in contact.

Bekijk alle vaste functies.

Werken in de non-profitsector

DUX heeft zich als executive recruitment bureau volledig gespecialiseerd in de non-profitsector. Ons netwerk bestaat daarentegen uit zowel mensen uit de non-profit als de profitsector. Wij begeleiden u wanneer u de overstap wilt maken naar de non-profitsector. Werken in de non-profitsector biedt veel meerwaarde. U kunt van betekenis zijn op belangrijke maatschappelijke onderwerpen, van cultuur tot ontwikkelingssamenwerking of natuur en milieu. Wanneer u na een carrière in bijvoorbeeld het bedrijfsleven iets terug wilt doen voor de maatschappij, is een functie in de non-profitsector een mooie vervolgstap.

Bekijk alle vaste functies.

Persoonlijk betrokken

In uw zoektocht naar een volgende stap in uw carrière bent u bij DUX verzekerd van oprechte, persoonlijke aandacht. Wij zijn benaderbaar en betrokken. Wij kijken naar wat het beste bij u en de opdrachtgever past. Daarbij maken we gebruik van onze mensenkennis en ons netwerk. Ons uiteindelijke doel is voor u de best passende functie te vinden. Wij vinden de optimale match, een plek waar u echt op uw plaats bent en die past bij uw ontwikkeling, ambitie, ervaring en persoonlijkheid.

Gedurende het hele proces staan we naast u om u te begeleiden en adviseren. Van onze kandidaten en opdrachtgevers ontvangen wij regelmatig positieve reacties op onze persoonlijke en resultaatgerichte aanpak, die door hen als zeer prettig wordt ervaren. Door onze behaalde successen in de sectoren waar we actief zijn, zijn we een veelgevraagd bureau. Opdrachtgevers keren regelmatig terug voor herhaalopdrachten.

Zorgvuldig en betrouwbaar

Geïnteresseerd in een betekenisvolle leidinggevende of adviserende functie via DUX? Wij maken graag persoonlijk kennis met u, zodat we uw achtergrond en drijfveren leren kennen. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, ook wanneer u niet in aanmerking komt voor een van de openstaande posities. In dat geval kijken we samen naar andere passende mogelijkheden, voor nu of in de toekomst. We hanteren hoge normen met betrekking tot vertrouwelijkheid en integriteit. Diversiteit, inclusiviteit, openheid, werken op basis van vertrouwen en good governance staan in ons beleid en in onze manier van werken centraal.

Onderdeel UMON Groep

Sinds 2019 maken we onderdeel uit van de UMON groep. Dankzij een gezamenlijke backoffice bent u verzekerd van zekerheid en continuïteit.

Aanmelden

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren kandidaten om toe te voegen aan ons netwerk. Wilt u aan de slag als executive in de non-profitsector (binnen de kunst en cultuur, goede doelen of fondsen)? Stuur dan uw cv met uw werkervaring en geef aan wat organisaties of sectoren u interessant vindt. We nemen graag de tijd om persoonlijk kennis te maken en inzicht te krijgen in een passende functie bij uw profiel en wensen.

Open sollicitatie

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met één van onze consultants. Wij zien ernaar uit om ook u een betekenisvolle functie aan te bieden.

Consultant Esther Driessen +31 (0) 70 7 622 622
Consultant Victorine van Manen +31 (0) 70 7 622 622
Senior Partner Jitteke Runia +31 (0) 70 7 622 622
Consultant Suzette de Ferrante +31 (0) 70 7 622 622
Annemijn de Lavieter | Consultant DUX Consultant Annemijn de Lavieter +31 (0) 70 7 622 622
Research Consultant Eline Rusius +31 (0) 70 7 622 622

Succesvolle plaatsing

Irene Pronk, algemeen directeur

Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal

De begeleiding van DUX was professioneel, duidelijk én op een goede manier persoonlijk.

”Consultant Victorine van Manen zorgde, als vast aanspreekpunt, niet alleen voor een goed georganiseerde procedure, maar zette bovenal een sfeer neer waardoor ik me op mijn gemak voelde en hierdoor het beste uit mezelf kon halen!”

Lees de uitgebreide reactie van Irene op de pagina Referenties.
Lees ook de reactie van rvt-leden Erna Kortlang en Ruben Maes op bovenstaande vacature.