Ga naar Dux home

Of u nu als executive, interim-professional of toezichthouder aan de slag gaat? Via DUX bent u altijd verzekerd van een persoonlijke aanpak. Lees hieronder hoe de kandidaten de samenwerking met DUX hebben ervaren. Lees ook de ervaringen van opdrachtgevers op de pagina referenties.

Xanèl Rooderkerk

Programmamanager Dans ELJA Foundation

“DUX begeleidde mij in de sollicitatieprocedure voor programmamanager Dans bij de ELJA Foundation. In de samenwerking heb ik DUX ervaren als betrokken en professioneel. Ik heb het bijzonder gewaardeerd dat de benadering van consultants Victorine en Suzette persoonlijk is, en dat tegelijkertijd de procedure strak en zakelijk verliep. Zij waren altijd beschikbaar voor vragen en besteedden veel aandacht aan het geven van toelichting en heldere feedback. Als resultaat van deze procedure heb ik nu de leukste baan die ik mij kan voorstellen!”

Ditte Ooms

Marketing- en communicatiemanager Nederlands Fotomuseum

“Nadat ik reageerde op de functie, werd ik dezelfde dag nog gebeld door DUX. Een bijzonder snelle reactie! Ik kende het bureau niet en zij mij niet en vanwege de aanstaande sluitingstermijn van de vacature moesten we snel schakelen. Ondanks het feit dat we elkaar vanwege corona niet fysiek ontmoet hebben, was het een leuk en prettig contact. Het klikte! Gedurende het jaar was DUX altijd bereikbaar en beschikbaar om de ontwikkelingen bij de opdrachtgever door te spreken. Omdat de opdracht na vier maanden qua inhoud wijzigde, is er goed overleg geweest over de invulling hiervan. Mijn ervaring met werken via een bureau was zeer beperkt, maar na een jaar via DUX gewerkt te hebben, vind ik het leuk om te merken dat er nieuwe contacten in mijn werkveld zijn ontstaan en dat dit nieuwe mogelijkheden biedt op voor mij minder bekend terrein.”

Wilt u ook het verschil maken?

We hebben regelmatig nieuwe vacatures voor mooie functies in de non-profitsector.

Bekijk alle vacatures